Butik/webbshop (mot privatkund)

I Romelanda (1 mil norr om Kungälv) har jag en liten gårdsbutik med hållbara leksaker med inriktning pedagogisk, miljövänlig och pyssliga presenter. Jag håller även klasser digitalt/live som hudvårdskonult för Mary Kays produkter. Jag har en webbshop med Mary Kay och även leksakerna går att köpa och få hemskickade. Alla som är intresserade är välkommen till min slutna grupp Mary Kay - Cecilia Ryberg.

Hör av dig för mer information 0733-86 50 40 eller cecilia@celjmer.se

Distributör

Celjmer är distributör för kreativt pyssel och presenter från PlayMais och Feuchtman som passar en bred målgrupp för återförsäljare.

Säljträning

För dig som är intresserad av att öka din försäljning så kan jag erbjuda inspiration och säljträning med hjälp av ett unikt digitalt säljverktyg. Det blir som en "digital arbetskompis" som alltid finns tillgänglig i datorn, ipaden eller mobiltelefonen. Där finns allt från strukturerad säljutbildning som hjälper dig att nå dina mål till korta videoklipp som ger dig den peppningen eller input du behöver för att hålla fokus just idag. Erbjuder nu ett koncept med en personligt anpassad säljträning. Välkommen att kontakta mig för en kort presentation / med vänliga hälsningar Cecilia 

Välkommen till CELJMER AB

Välkommen till CELJMER AB

Här på Celjmers hemsida kan du se de produkter vi erbjuder. Intresserad av att bli återförsäljare kontakta oss för mer information. 

Playmais

Playmais

Feuchtmann

Feuchtmann